Kategorier

Godkänd debut Axel

2012-02-20 i Allmänt

Mötte världseliten på Cypern

Det blev en fullt godkänd seniordebut för Axel Lindh i Sunshine cup på Cypern. 18-åringen fick placering 42 i sin första seniorelittävling i kamp med världens bästa mountainbikeåkare.
Axel som startade med en dålig position i det näst sista startledet av de totalt 100 startande körde upp sig till en placering i mitten.
De bästa lagen fanns på plats och tävlingen vanns av världsmästaren Jaroslav Kulhavy från Tjeckien. Bäste svensk blev Emil Lindgren på en sjunde plats.
Tävlingen som kördes utanför Larnaca på Cypern öppnar säsongen för många av europas MTB-cyklister